Powered by Smartsupp
Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Magazinul online A&P Collections a fost inființat în Ianuarie 2016. Suntem persoana juridica din Romania


Prin A&P Collections, puteti dărui copiilor, hainute pe toate gusturile.


A&P Collections Online oferă articole de îmbrăcăminte pentru copii. Toate articolele sunt noi, importate direct de la producator fara intermediari.. Articolele din categoria Made in Romania sunt contractate direct cu fabrica producatoare.


Articolele din colectiile noastre sunt intotdeauna în pas cu moda, si sunt deopotriva potrivite atat pentru școală, grădiniță, dar si pentrul locul de joacă sau evenimente speciale. Articolele sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0-14 ani.  


Pe lângă aspectul frumos și manopera de calitate, A&P Collections Online garantează un înalt grad de confort la purtarea acestora, oferind tot ce e mai bun pentru copiii dumneavoastră.


La noi veți găsi ceva pentru toate gusturile; de la branduri bine cunoscute și exclusiviste până la branduri mai puțin cunoscute și orientate spre design.


A&P Collections Online acordă o mare atentie la calitate, funcționalitate, siguranță și mai ales la raportul calitate-preț.


Prin articolele puse la dispoziția dumneavoastră, vă reducem considerabil timpul de căutare prin magazine. Prin noi puteți face cumpărături confortabil de acasă și să primiți articolele comandate în 1-3 zile lucrătoare.


Pentru întrebări vă puteți adresa oricând serviciului nostru de informații client. 


Va multumim,


A&P Collections Online